دارچین ادویهای است که از پوست درخت دارچین استخراج میشود که منشأ گرمسیری دارد، رول دارچین عمدتاً در شیرینی پزی برای دادن طعم و بوی خاص به دسرها استفاده می شود.
اگر می خواهید به طور منظم رول دارچین را به غذاهای خود اضافه کنید، راه های زیادی برای این کار وجود دارد حتی می توان آن را به شکل چای، گویی دم کرده مصرف کرد مانند بسیاری از گیاهان دیگر، فواید و خواصی برای سلامتی ما دارد که باید به آن توجه داشت رول دارچین معمولا به مقدار بسیار کم مصرف می شود، بنابراین برای رسیدن به اثرات آن بهتر است آن را به صورت روزانه یا به صورت دم کرده مصرف کنید رول دارچین نیز مانند بسیاری از ادویه های دیگر عطر بسیار خاصی دارد که همه چیز را در بر می گیردمعمولا تعجب می کنیم.
با بویی که قبلاً به آن توجه نکرده بودیم این ماده می تواند به عنوان یک ماده معطر در بسیاری از غذاها برای ایجاد حس خوب عمل کند، زیرا رایحه ها نقش مهمی در تندرستی ما دارند.
دارچین اثر ضدالتهابی فوری روی بدن ما دارد، واضح است که از آن به مقدار زیاد استفاده نمی کنیم تا اثرات فوری داشته باشد، اما اگر آن را به دفعات مصرف کنیم می توانیم از اثرات طولانی مدت آن بهره مند شویم التهاب فقط زمانی که آسیب یا مشکلی داریم روی ما تأثیر نمی گذارد. فرآیند التهابی در بدن ما مشکلات زیادی ایجاد می کند و بنابراین مشخص شده است که اجتناب از آن راهی برای دستیابی به بهبود طولانی مدت سلامتی است که رژیم دارد این مانع از آن می شود که دچار شکست قندی شویم که باعث می شود بیش از نیازمان غذا بخوریم. دارچین می تواند جایگزین خوبی برای شیرین کننده باشد، اگرچه طعم آن کاملا متفاوت است، اما افراد زیادی هستند که به طعم قهوه یا برخی شیرینی ها عادت کرده اند.