ذرتها سرشار از فیبر، آتی اکسیدان، نیاسین ، منگنز، ویتامینها و مواد مغذی هستند و مصرف آن توسط مادران باردار بسیار توصیه شده است. مجموعه آراد برندینگ شما را تا پایان مقاله همراهی می نماید.
در کارخانه کنسرو سازی برای ماندگاری بیشتر ذرتها آنها را به صورت کنسرو شده تولید می کنند. کنسرو ذرت شیشه ای و کنسرو ذرت با قوطی فلزی دو نوع آنها هستند. کنسرو ذرت قابلیت ماندگاری بلند مدتی دارد و بیشتر آشپزها از آن برای تهیه پیتزا و سالاد استفاده می کنند.
از کنسرو ذرت مکزیکی در تهیه غذاهای گوناگون استفاده می کنند و در مقایسه با انواع دیگر کنسروهای ذرت پر فروش تر است. در تهیه این نوع کنسرو از ذرت مکزیکی تازه چین و با کیفیت استفاده می کنند که طعم بی نظیری دارد.