اگر احساس خلاقیت ندارید یا فقط می خواهید یک راه آسان برای استفاده ازسس شکلات خارجی تعطیلات خود داشته باشید، این برای شما مناسب است!
فقط یک قاشق چایخوری سس شکلات باقیمانده را به ازای هر فنجان کاکائو داغ قبل از گرم کردن روی اجاق گاز اضافه کنید این همه چیز است! از آن در دسته بعدی براونی یا کوکی ها استفاده کنید.
هنگامی که براونی یا کوکی ها را با چیپس یا تکه های شکلات درست می کنید، کافی است به جای آن یک قاشق دیگر از سس شکلات باقی مانده اضافه کنید.سپس آنها را مانند معمولی بپزید!
دوستان شما این پیچ و تاب غیرمنتظره را در غذاهای مورد علاقه خود دوست خواهند داشت. آن را روی نان تست پخش کنید
اجازه ندهید کمی سس اضافی هدر برود! آن شیشه را بردارید و روی نان تست قرار دهید.در اینجا چگونه است:
برای خودتان نان تهیه کنید و آن را با کره یا کره بادام زمینی (یا هر دو!) بمالید.
باقیمانده سس شکلاتی خود را بردارید و مقدار زیادی را روی نان قرار دهید.
بخور! می توانید این را بدون اضافه کردن مواد دیگر بخورید، اما اگر نیاز به اضافه کردن چیز دیگری دارید، سعی کنید قبل از خوردن مقداری دارچین یا جوز هندی روی آن بپاشید – یا مقداری خامه فرم گرفته، چیپس کره بادام زمینی، مارشمالو… هر چه به نظر می رسد خوب است!
آن را با قهوه خود مخلوط کنیدهمچنین می توانید از آن برای طعم دادن به قهوه خود مانند شکلاتی از دوران کودکی استفاده کنید.در اینجا چگونه است:
حدود 1/4 فنجان قهوه داغ را در یک لیوان بریزید، سپس حدود 1/2 فنجان تکه های یخ را داخل آن بریزید.
2 قاشق غذاخوری شربت شکلات یا چیپس شکلات ذوب شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود.
1/4 فنجان دیگر آب داغ اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا حل شود.